Trouwen

Renew your vows

Elkaar nogmaals de beloften doen, maar nu puur ceremonieel samen met familie en/ of vrienden voor een onvergetelijke dag.

Renew your vows

Deze dag is één groot eerbetoon aan jullie huwelijk. Met je blote voeten in het zand, in een prachtige tuin of bij een verscholen pittoreske bar. Overal voel je de relaxte sfeer, de zon op je huid, het heerlijke eten en genieten op dit prachtige eiland met haar ontelbare strandjes, mooie baaien en groene heuvels. Vier het leven, de liefde en jullie relatie op Ibiza. Dit is onbeschrijfelijk en bijzonder. De ideale bestemming om jullie mooiste dag nogmaals te vieren.


Trouwen voor de wet

Je kunt helaas alleen wettelijk trouwen op Ibiza als je er ook zelf woont. Je kunt er wel voor kiezen om een Nederlandse trouwambtenaar in te laten vliegen. Gelukkig wonen er ook Nederlandse BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand) op het eiland. Het wettelijke tekenen doe je dan vooraf in Nederland en de rest van de ceremonie voor de gasten op Ibiza.

KERKELIJK HUWELIJK

Op Ibiza heb je keuze genoeg om te trouwen in de kerk. Er zijn een aantal witgepleisterde en pittoreske kerkjes waar de priester spaans of engels spreekt.


Ceremonieel huwelijk

Voor het ceremonieel huwelijk heeft Ibiza genoeg spetterende trouwlocaties. Je trouwt bijv. maandag voor de Nederlandse wet en springt dinsdag in het vliegtuig. Het is tenslotte maar 2 uurtjes vliegen, hoe fijn is dat!